آیا شخصیت شیخ رجبعلی خیاط مورد تایید می باشد؟
پرسش
آیا شخصیت شیخ رجبعلی خیاط مورد تایید می باشد؟
پاسخ اجمالی

«رجبعلی نکوگویان» مشهور به شیخ رجبعلی خیاط عاشق سالکی بود که با عشق به اهل بیت عصمت و طهارت به مقامات عرفانی رسیده بود. او اصل را در انتظار فرج امام زمان قرار داده بود.

وی در سال 1262 در تهران به دنیا آمد و در 1340 هجری در تهران درگذشت. قبر او در ابن بابویه شهر ری است. کتاب «کیمیای محبت» درباره این شیخ بزرگ و زندگی نامه اوست.

ایشان مورد احترام بسیاری از اهل علم بوده و خیل کثیری از مومنین از محضرشان استفاده ای معنوی برده اند.