با سلام و خسته نباشد؛ اینجانب عضو هیئتی بودم که الان منحل شده و وسایل این هیئت وقفی بوده و مسئول این هیئت می خواهد الان این وسایل را به هیئت دیگری وقف کند، آیا اجازه این کار دارد؟
پرسش
با سلام و خسته نباشد اینجانب عضو هیئتی بودم که الان منحل شده و وسایل این هیئت وقفی بوده و مسئول این هیئت می خواهد الان این وسایل را به هیئت دیگری وقف کند، آیا اجازه این کار دارد؟ آیا کار این شخص اشکال دارد؟ با توجه به اینکه این وسایل وقفی هستند اگر می شود پاسخ را هر چه سریعتر بدهید با تشکر .
پاسخ اجمالی

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

باید به هیئت مشابهی داده شود.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

در فرض سوال اشکال ندارد.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

در فرض انحلال هیئت مذکور به هیئتهای دیگری که فعال اند داده شود تا استفاده صحیح از آن نمایند.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

اگر هیئت منحل شده است و وسایل مزبور نذر هیئت عزاداری است، می توان آن را به هیئت دیگر واگذار کرد.