کد سایت fa11132 کد بایگانی 11185 نمایه شایعات در مورد ضریح امام رضا (ع)
طبقه بندی موضوعی امام رضا ع
خلاصه پرسش
آیا در ضریح امام رضا (ع) افعی وجود دارد؟
پرسش
فیلمی در موبایل ها پخش شده است که آیت الله خامنه ای در حال غبار روبی و شستن ضریح امام رضا (ع) است و در دو طرف او دو افعی بزرگ ایستاده اند. می گویند این دو افعی داخل ضریح زندگی می کنند. صحت و سقم این مطلب چگونه است؟
پاسخ اجمالی

امروزه ساختن و مونتاژ عکس و فیلم یکی از مسائل ساده و پیش پا افتاده است که گاهی در فضای مجازی از آن استفاده می شود. تشخیص واقعی بودن چنین تصاویری گرچه ممکن است برای افراد عادی مشکل باشد، اما کارشناسان مربوطه به راحتی می توانند جعلی و ساختگی بودن چنین فیلم ها و عکس هایی را تشخیص دهند. فیلم مورد نظر شما نیز قطعاً از مواردی است که در جعلی بودن آن جای تردیدی نیست. تصاویر و فیلم های مختلفی که از داخل ضریح امام رضا (ع) وجود دارد خلاف آن را نشان می دهد.