آیا امام زمان (ع) در مثلث برمودا زندگی می کنند؟
پرسش
مدتی زیادی است که مثلث برمودا به عنوان یک سر (راز) ذهنم را به خود مشغول کرده است. برخی می گویند که این مکان شبح زده، محل سکونت حضرت مهدی (ع) است. اما این حرف ها مرا متقاعد نمی کند به این دلیل که توجیهی وجود ندارد که امام زمان در آن جا مشغول غرق کردن کشتی ها و هواپیماهای در حال گذر و مردمان آن محل باشد. لطفا، به این سوال بسیار مهم پاسخ دهید.
پاسخ اجمالی

علت این که عده ای "مثلث برمودا" را محل زندگی امام زمان (عج) پنداشته اند این است که آنان "مثلث برمودا" را همان "جزیره خضراء" دانسته اند و با این پیش فرض که "جزیره خضراء" محل زندگی امام زمان (ع) است گفته اند"مثلث برمودا" و ویژگی های خاص او ناشی از این است که امام زمان (عج) در این محل زندگی می کند.

در این باره باید گفت که موضوع «جزیره خضرا» به عنوان محل اقامت و زندگانی حضرت ولی عصر(ع) در عصر غیبت کبری، برگرفته از حکایتی است که که از سوی علما و محققین مورد انکار واقع شده است و قابل پذیرش نمی باشد چرا که مستند آن دارای ضعف و ابهام است. بنا براین اصل داستان جزیره خضراء مورد قبول نیست! و بر فرض که مورد قبول بعضی از افراد باشد تطبیق آن بر منطقه مثلث برمودا با آن ویژگی های عجیب هیچ دلیلی نداشته و قابل قبول نمی باشد. وامام زمان (ع) امام مهربان ذخیره خداوند برای نجات و هدایت بشریت است نه برای هلاکت و غرق کردن آنها. البته آن حضرت بعد از ظهور و قیام خود ریشه ستم را برکنده و جهان را پر از عدل و داد می کند.

برای آگاهی بیشتر به مقالات زیر مراجعه فرمائید:

1. ایا امام زمان(ع) در جزیره خضراء زندگی می کند؟

2. محل زندگی امام زمان