آیا حمل سلاحی که با روکش طلا تزیین شده است، برای مردان جایز است؟
پرسش
حمل سلاح با روکش طلا (مزین به طلا) برای مردان جایز است یا نه؟
پاسخ اجمالی

چنانچه استفاده از طلا در سلاح، نوعی تزیین باشد، حمل آن توسط مرد جایز نبوده و نماز خواندن با آن باطل است.

ضمائم:

پاسخ دفاتر مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

اگر زینت باشد جایز نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

اگر جنبه تزئینی نداشته باشد، اشکالی ندارد، ولی از قوانین و مقرّرات حکومت اسلامى تخلّف نکنید.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

چنانچه تزیین باشد جایز نیست.

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

  1. تزیین به طلا برای مردان حرام است.
  2. اگر چنین سلاحی زینت محسوب شود که ظاهراً همین طور است، حمل آن حرام و موجب بطلان نماز است.

لینک به سایت استفتائات

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: سیستانی، صافی گلپایگانی و مکارم شیرازی(مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.