اگر نجاستی وارد آبی شود که مشکوک است بین آب کر و قلیل، حکم این آب چیست؟
پرسش
اگر نجاستی وارد آبی شود که مشکوک است بین آب کر و قلیل، حکم این آب چیست؟ آیا به آب قلیل ملحق می شود و حکم به نجاست می شود، یا به آب کر ملحق است، در نتیجه پاک است؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

این آب پاک محسوب می شود، مگر این که حالت سابق آب قلّت بوده، یعنی قبلاً می دانستید که آب قلیل بوده است، و حال احتمال کثرت و کرّیت وجود داشته باشد، که در این صورت آب محکوم به نجاست است.

البته اگر نجاست به مقداری باشد که رنگ یا بو یا طعم آب را تغییر داده و به صفت دیگری درآورد، آب در هر صورت نجس خواهد بود.