آیا عبد الله بن جعفر به کربلا رفته و حضرت زینب را در آن جا دید و نشناخت؟
پرسش
می گویند که حضرت عبدالله بن جعفر (ع) ( شوهر حضرت زینب کبری ) در شام غریبان به کربلا رسیده است و وقتی حضرت زینب را دیده به خاطر مصیبت هایی که بر ایشان وارد شده است و تغییرات چهره این بزرگوار، ایشان را در ابتدا نشناخت، آیا این مطلب صحت دارد؟
پاسخ اجمالی

در مقاتل معتبر، روایتی مبنی بر این که عبد الله بن جعفر بعد از واقعه عاشورا به کربلا رفته و در آن جا با همسر خویش حضرت زینب (س) ملاقاتی داشته، وجود ندارد.