آیا قرائت قرآن زن حائض در ماه رمضان هم کراهت دارد؟
پرسش
خواندن قرآن در ماه رمضان برای زنی که در حال حیض است کراهتش از بین می رود؟
پاسخ اجمالی

در کراهت قرائت قرآن زن حائض، تفاوتی بین ماه رمضان و غیر آن وجود ندارد.

حضرت امام خمینی ره در این زمینه فرموده اند: "خواندن و همراه داشتن قرآن و رساندن جایى از بدن به حاشیه براى حائض مکروه است."[1]

البته باید توجه داشت که کراهت در عبادات به معنای برخوداری از ثواب کمتر است. یعنی قرائت قرآن زن حائض ثواب دارد ولی از ثواب قرائت قرآن در زمانی که زن پاک است کمتر است. بنا براین اگر زن حائض در ماه رمضان قرآن بخواند، ثواب می برد اما مقدار ثواب او نسبت به قرائت قرآن در ماه رمضانی که حیض نباشد کمتر است.

[1]- توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص: 269، مسأله 477.