1- آیا رفت و آمد و خوردن غذای کسی که دینی غیر از اسلام دارد جایز است ؟ 2- شیر دادن در در دوره حیض و باحال جنابت چه حکمی دارد؟
پرسش
1- آیا رفت و آمد و خوردن غذای کسی که دینی غیر از اسلام دارد و غسل های واجب را انجام نمی دهد جایز است و چه حکمی دارد؟ 2- شیر دادن در در دوره حیض که غسل جنابت هم دارند چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

کاربر گرامی:

شما می توانید در خصوص سؤال نخست به نمایه 9572 (سایت: 9776)، حکم غذای کافران ، در همین سایت مراجعه فرمایید.

اما در باره سؤال دوم باید گفت:

گرچه در هیچ روایتی از شیر دادن مادر با حالت جنابت نهی نشده است ولی بهتر است با این حالت به کودک شیر ندهند. مادرانی که به تربیت فرزند خود اهمیت می داده اند سعی داشته اند که شیر دادن آنها در حالت طهارت و پاکی و حتی با حالت وضو باشد تا جایی که بعضی از زنانی که کودکان شان به موفقیت هایی رسیده اند کسانی بوده اند که گفته اند ما هیچ گاه بدون وضو به فرزند خود شیر ندادیم.

بنا بر این همانطور که شیر دادن با حالت طهارت ظاهری (رعایت مسائل بهداشتی) در سلامت جسمی کودک مؤثر است، طهارت باطنی (وضو و غسل ) نیز بسیار در تربیت فرزند مؤثر است. [1]

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.