کد سایت fa2025 کد بایگانی 1985 نمایه عزاداری زود هنگام و به پیشواز محرم رفتن
طبقه بندی موضوعی عزاداری و زیارت
اصطلاحات محرم الحرام
گروه بندی اصطلاحات زمان‌ها
خلاصه پرسش
آیا در روایات به عزاداری زود هنگام و به پیشواز محرم رفتن توصیه شده است؟
پرسش
آیا در روایات به استقبال ماه محرم رفتن توصیه شده است؟
پاسخ اجمالی

برگزاری مراسم عزاداری برای امام حسین(ع) از سنت‌هایی است که با تشویق و ترغیب ائمه(ع) بنیان‌گذاری شده است.[1] چگونگی و شیوۀ برگزاری آن تا زمانی که همراه با ارتکاب حرام نباشد منعی ندارد، و هر زمانی را در طول سال می‌توان به عزاداری پرداخت، اما باید به گونه‌ای رفتار کرد تا به تدریج مناسبت‌های جدید، دهه‌های جدید و ... ایجاد نشود، و این‌گونه وانمود نشود که به عنوان نمونه به پیشواز عزاداری رفتن، سنتی از سنت‌های دینی اعلام شود.[2]

[1]. برای اطلاع بیشتر به سؤال شماره 348 (سایت: 352) مراجعه نمایید.

[2]. برای آگاهی بیشتر، ر. ک: (دهه‌ی حی علی العزاء)، 100269. (اربعین امام حسین )، 20640.