نگاه کردن پدر به بدن دختر بالغ خود، چه حکمی دارد؟
پرسش
با سلام، نگاه کردن پدر به سینه دخترش که بالغ است، چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی
هر چند مردان مى‌‌توانند به تمام بدن (بجز عورت) زنانى که بر آنها مَحرم هستند، البته بدون قصد لذّت، نگاه کنند،[1] اما شرم و حیای یک زن پاک‌دامن ایجاب می‌کند تا قسمت‌هایی از بدن خود را که معمولاً بانوان در نزد محارم ظاهر نمی‌کنند، بپوشاند. ضمن این‌که برخی از فقها محدوده عورت در زن را از ناف تا زانو دانسته‌اند.[2]

[1]. فاضل لنکرانى، محمد، احکام جوانان، ص 179، م 464، انتشارات امیر قلم، قم، چاپ سى و پنجم، 1427ق؛ صافى گلپایگانى، لطف الله، احکام نوجوانان، ص 169، م 448، نشر راسخون، قم، چاپ پانزدهم، 1424ق.
[2]. فیاض، محمد اسحاق، رساله توضیح المسائل، ص 539، انتشارات مجلسى، قم، چاپ اول، 1426ق.