ازدواج یک بهایی با یک مسلمان چه حکمی دارد؟
پرسش
ازدواج یک بهایی با یک مسلمان چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

ازدواج مرد مسلمان و یا زن مسلمان با بهائى جایز نیست و اگر عقد بین آنها واقع شود باطل است، چه زن باشد و چه مرد، و جدا شدن آنها واجب است و بر مسلمانان لازم است آنها را جدا کنند و محتاج به طلاق نیست، اما اگر زن نمی‌دانسته که مرد بهائى است یا این حکم را نمی‌دانسته که نباید با بهائى ازدواج کند، بعد از جدایى از او باید عدّه‌ی وطى به شبهه که عدّه‌ی طلاق است، نگهدارد.[1]

برای آگاهی بیشتر در این زمینه نمایه‌های زیر را مطالعه نمایید:

«معامله و معاشرت با بهایی ها»، سؤال 11152

«بهاییت»، سؤال 181

«منع ازدواج زن مسلمان با غیر مسلمان از نظر جامعه شناسی»، سؤال 5261

«زن مسلمان و شوهر غیر مسلمان»، سؤال 18865

[1]. امام خمینی، توضیح المسائل (محشّی)، گردآورنده: بنی‌هاشمی خمینی، سید محمدحسین، ج 2، ص 812 و 872، دفتر انتشارات اسلامی، قم، چاپ هشتم، 1424ق.