آیا بدعت که لازمه‌اش انکار ضروریات دین است، کفر حساب می‌شود؟
پرسش
آیا بدعت که لازمه‌اش انکار ضروریات دین است، کفر حساب می‌شود؟
پاسخ اجمالی
اگرچه بدعت­گذاری در دین به عنوان انحرافی مسلّم مورد نکوهش قرار گرفته است، اما کمتر بدعتی وجود دارد که مستقیماً لازمه‌­اش انکار ضروری دین باشد. بله، اگر بدعتی دارای این ویژگی باشد، مثلاً اگر لازمه‌­اش آن باشد که نماز مورد انکار واقع شود، طبیعتاً چنین بدعتی همان پیامدهای انکار ضروریات دین را که به منزلۀ کفر است، به دنبال خواهد داشت.