آفرینش حیوان از چیست؟
پرسش
آفرینش حیوان از چیست؟
پاسخ اجمالی
به آیات یا روایاتی که صراحت در نوع خمیرمایه  آفرینش حیوانات داشته باشد دست نیافتیم، ولی آیاتی در قرآن وجود دارد که به نحوی آب را در آفرینش موجودات (دست کم موجودات زمینی) مؤثر می‌داند.
الف. «وَ جَعَلْنَا مِنَ الْمَاء کُلَّ شَیْءٍ حَیٍّ»؛[1] و هر چیز زنده‌‏اى را از آب قرار دادیم.
ب. «وَ اللَّهُ خَلَقَ کُلَّ دَابَّةٍ مِن مَّاء»؛[2] و خداوند هر جنبنده‏‌اى را از آبى آفرید.
بر این اساس، یکی از مواد اولیه آفرینش هر حیوانی آب است.
همچنین از آیات 49 آل عمران و 110 مائده نیز به صورت غیر مستقیم برداشت می‌شود که خاک از عناصر تشکیل دهنده حیوانات است.

[1]. انبیاء، 30.
[2]. نور، 25.