آیا می توان به خاطر ضعف بدن در درس و انجام کار روزه نگرفت؟
پرسش
آیا داشتن ضعف در بدن و نرسیدن به انجام کارهای روزانه مانند درس خواندن می تواند بهانه ای برای روزه نگرفتن باشد؟
پاسخ اجمالی

حضرت امام خمینی (ره) در پاسخ به سؤالی مشابه به این سؤال فرموده اند: باید روزه بگیرد و تا در حرج واقع نشده است نمی تواند افطار کند. بلی می تواند مسافرت نماید و در مسافرت افطار نماید و بعد از برگشتن در آن روز لازم نیست امساک کند.[1]

بنابراین، ضعف در بدن و نرسیدن به انجام کارهای روزانه مانند درس خواندن نمی تواند بهانه ای برای روزه نگرفتن باشد.

[1] استفتائات حضرت امام خمینی، ج 1، ص320، س 52.