کد سایت fa36111 کد بایگانی 43738 نمایه غذا خوردن در مغازه‌ای که هزینه برق مغازه را نمی‌پردازد
طبقه بندی موضوعی گوناگون
خلاصه پرسش
غذا خوردن در یک ساندویچی که صاحب آن، کنتور برق را دستکاری کرده تا به درستی کار نکند، از نظر شرعی ایرادی دارد؟
پرسش
در محله‌ی ما یک ساندویچی وجود دارد که من بعضی وقتها برای خوردن غذا به آنجا می‌روم. چند روز پیش متوجه شدم که صاحب مغازه کنتور برق را گچ کرده تا به درستی کار نکند آیا برای غذایی که من در آنجا می‌خورم از نظر شرعی مشکلی وجود دارد؟
پاسخ اجمالی
در فرض سؤال، غذا خوردن شما در آنجا مانعی ندارد، ولی مغازه دار کار حرامی مرتکب شده است؛ پس سعی کنید ایشان را با گفتاری نرم و مناسب، نهی از منکر نمایید.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
در فرض سؤال اشکالی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
اشکال ندارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در فرض سؤال، ایشان فعل حرامی مرتکب شده است ولی غذا خوردن مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
خوردن غذا مانعی ندارد ولی ایشان را با گفتاری نرم و مناسب نهی از منکر نمایید.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، صافی گلپایگانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.