کد سایت fa36502 کد بایگانی 44223 نمایه رفتن به حمام و شک در انجام غسل
طبقه بندی موضوعی گوناگون
برچسب غسل|شک|حمام
خلاصه پرسش
اگر شخصی به نیت غسل به حمام رود و بعد از خارج شدن از حمام شک کند غسل را انجام داده است یا نه؟ حکمش چیست؟
پرسش
با سلام؛ اینجانب برای انجام غسل جنابت به حمام رفتم ولی وقتی بیرون آمدم شک دارم که آیا غسلم را انجام دادم یانه؟ آیا باید دوباره غسل کنم؟پیشاپیش از پاسختان متشکرم.
پاسخ اجمالی
اگر انسان به نیت غسل به حمام رود و بعد از خارج شدن از حمام شک کند، که غسل کرده یا نه، باید بنا را بر غسل نکردن بگذارد. و اما اگر بداند غسل کرده ولى در اینکه صحیح بوده یا نه شک کند بنا را بر صحت غسل بگذارد.[1]

[1]. امام خمینى، سید روح اللّٰه، تحریر الوسیلة، ج1، ص70، دفتر انتشارات اسلامى وابسته به جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، قم ، ایران،1425 ه‍ ق .