اگر فردی بعد از ازدواج، با برادر همسرش لواط کند وسپس همسرش را طلاق دهد، آیا دوباره می تواند با او ازدواج نماید؟
پرسش
اگر فردی بعد از ازدواج، با برادر زنش لواط کند و دخول شود بعد همسرش را طلاق دهد آیا دوباره می تواند با او ازدواج نماید؟
پاسخ اجمالی
اگر کسی با مردی لواط کند مادر لواط‌دهنده و مادربزرگش و ...، دختر لواط‌دهنده و دختر دخترش و ... و نیز خواهر لواط‌دهنده، بر فاعل حرام می­شوند. ولی اگر بعد از ازدواج؛ مرد با برادر همسرش لواط کند، در آن زمان، این عمل حرام موجب جدایی بین زن و شوهر نمی­شود. حال اگر مرد؛ زنش را طلاق داد و سپس قصد ازدواج با او را داشت، تکلیف چیست؟ عده­ای از فقها در این مورد نیز قائل به حرمت ابدی شده‌اند، اما برخی دیگر، چنین ازدواج مجددی را مشمول ادله حرمت ندانسته و آن را حرام نمی‌دانند.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
در فرض مزبور موجب حرمت ابدى نمى‌شود.
حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
به احتیاط واجب جایز نیست.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در فرض سوال حرام ابدی می‌شود.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، سیستانی، نوری همدانی،(مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.