آیا استفاده از فرآورده‌های خونی جایز است؟
پرسش
آیا استفاده از خون و فرآورده‌های خونی که از انسان بدست می‌آید، اشکالی ندارد؟
پاسخ اجمالی
استفاده از خون و فرآورده‌های آن در مواردی که غرض عقلائی مشروعی - مانند درمان - وجود داشته باشد، جایز است.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
تزریق خون و فرآورده‌های خونی اشکال ندارد.
حضرت آیت الله العظمی شبیری زنجانی (مد ظله العالی):
استفاده از آنها در مصارف حلال مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
استفاده از آن برای معالجه و امثال آن با حفظ شرائط، اشکال ندارد.
 حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
استفاده از این فرآورده‌ها، در مواردی که غرض عقلائی مشروعی مانند درمان وجود داشته باشد، جایز است.
لینک به سایت استفتائات

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، شبیری زنجانی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.