تله کینزی، از نظر اسلام چه حکمی دارد؟
پرسش
تله کینزی (که در آن انسان توانایی حرکت دادن اجسام، توسط انرژی روانی را پیدا می‌کند) از نظر اسلام چه حکمی دارد؟ کلا این ریاضت‌هایی که موجب افزایش توانایی روحی می‌شود و انسان می‌تواند کارهایی از این قبیل انجام بدهد، توصیه می‌شود؟
پاسخ اجمالی
این‌ قبیل امور، به خودی خود جایز است، مگر اینکه همراه با کاری خلاف شرع – مانند سحر و جادو -  بوده و یا موجب ضرری قابل توجه، نسبت به خود فرد یا دیگران باشد.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[1]
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
به طور کلی چنانچه موجب ضرر معتدبه برای بدن شخص نشود و یا مستلزم حرامی نباشد فی نفسه مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
اگر در حد معقول و مفید باشد اشکالی ندارد مشروط به آنکه همراه با کاری خلاف شرع نباشد.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی (مد ظله العالی):
چنانچه مصداق سحر باشد حرام است.

[1]. استفتا از دفاتر آیات عظام: صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی و نوری همدانی  (مد ظلهم العالی)، توسط سایت اسلام کوئست.