کد سایت fa48154 کد بایگانی 59320 نمایه پی بردن به عدم پوشش کافی در بین یا پس از نماز
طبقه بندی موضوعی پوشش
خلاصه پرسش
اگر خانمی در بین نماز قسمتی از بدنش پیدا شود، آیا نمازش باطل است؟
پرسش
اگر خانمی در بین نماز قسمتی از بدنش پیدا شود، آیا نمازش باطل است؟
پاسخ اجمالی
اگر شخصى در بین نماز بفهمد که پوشش لازم را دارا نیست، باید خود را بپوشاند و نمازش صحیح است، ولى نباید پس از فهمیدن، بدون پوشاندن خود کارهاى نماز را انجام دهد، همچنین اگر بعد از نماز بفهمد که در نماز، پوشش لازم را نداشته نمازش صحیح است.[1]

[1]. شبیرى زنجانى، سید موسى، رساله توضیح المسائل، ص 177، م 800، انتشارات سلسبیل، قم، اول، 1430 ق؛ بهجت، محمد تقى، استفتاءات، ج‌2، ص 26، س 1532، دفتر حضرت آیة الله بهجت، قم، اول، 1428 ه‍ ق؛ ر.ک: امام خمینى، سید روح اللّٰه، توضیح المسائل (محشّٰى - امام خمینى)، ج‌1، ص 443، م 792، دفتر انتشارات اسلامى، قم، هشتم، 1424 ه‍ ق.