کد سایت fa49224 کد بایگانی 60559 نمایه خواندن سوره عنکبوت و روم در شب بیست و سوم ماه رمضان
طبقه بندی موضوعی حدیث|دستور العمل ها
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
خواندن کدام سوره از قرآن در شب بیست و سوم ماه رمضان باعث بهشتی شدن است؟
پرسش
خواندن کدام سوره در شب 23 رمضان مستوجب اهل بهشت شدن است؟
پاسخ اجمالی
در روایتی می‌خوانیم: «عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ(ع) قَالَ: مَنْ قَرَأَ سُورَةَ الْعَنْکَبُوتِ وَ الرُّومِ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ لَیْلَةَ ثَلَاثَةٍ وَ عِشْرِینَ فَهُوَ وَ اللَّهِ یَا أَبَا مُحَمَّدٍ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ لَا أَسْتَثْنِی فِیهِ أَبَداً وَ لَا أَخَافُ أَنْ یَکْتُبَ اللَّهُ عَلَیَّ فِی یَمِینِی إِثْماً وَ إِنَّ لِهَاتَیْنِ السُّورَتَیْنِ مِنَ اللَّهِ مَکَاناً».[1]
امام صادق(ع) می‌فرماید: «هر کس سوره عنکبوت و روم را در شب بیست و سوم ماه رمضان تلاوت کند به خدا سوگند که او اهل بهشت است و هرگز کسى را از این سخن استثنا نمی‌کنم و ترس آن ندارم که خداوند بر سوگند من گناهى نویسد و به‌راستى، این دو سوره را نزد خدا جایگاه رفیعی است».

[1]. شیخ صدوق، ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ص 109، قم، دار الشریف الرضی للنشر، چاپ دوم، 1406ق.