برای رهایی از استمنا به صورت جدی و همیشگی چکار باید کرد؟
پرسش
بنده می دانم که استمنا (جلق زدن) گناه کبیره محسوب می شود و به همین جهت بعضی‌ مواقع بعد از این که این کار کثیف و ناشایست را انجام می‌‌دهم پشیمان می‌‌شوم و عذاب وجدان می‌‌گیرم؛ برای این که وقتی‌ آدم جلق می زند فقط برای چند لحظه‌ی کوتاه لذت می برد، ولی‌ به صورت کامل ارضا نمی‌شود.لازم به ذکر است در این جا ازدواج موقت معنا‌ ندارد؛ یکی‌ از دلایلش هم این هست که در این جا انسان با کسی‌ که علاقه مند هست دوست می شود و رابطه‌ی جنسی‌ بر قرار می‌کند. دلیل دیگرش هم این است که اهل تسنن به این کار اعتقادی ندارند؛ چون در این جا مسجد کوچکی وجود دارد که اکثرا اهل تسنن هستندو فکر نمی کنم کسی‌ برای ازدواج موقت در این جا صیغه بخواند. در ضمن دخترهای مسلمان یا غیر مسلمان به، ازدواج موقت اصلا اعتقادی ندارند. برای رهایی از این عمل به صورت جدی و همیشگی چکار کنم؟
پاسخ اجمالی

شما می توانید برای رهایی از مشکل جنسی، نخست دختری مسلمان و شیعه پیدا کنید و ازدواج دایم کرده و برای همیشه از این مشکل رهایی یابید، اما اگر به هر صورت فعلاً برای شما ازدواج دایم مقدور نیست، باید کسی را که می خواهید با او ارتباط زناشویی داشته باشید، در جریان مسئله ازدواج موقت گذاشته و بگویید که ازدواج موقت نوعی ازدواج است [1] ، و همین که او بپذیرد، کافی است و لازم نیست اعتقاد به این مسئله داشته باشد.

برای آشنایی با شرایط ازدواج موقت و چگونگی خواندن صیغه به نمایه هایی زیر مراجعه کنید:

1. ازدواج موقت (متعه) و شرایط آن، سؤال 445 (سایت: 475).

2. عربی بودن در صیغه ازدواج موقت، سؤال 1098 (سایت: 1150).

3. دلایل حرمت استمناء، سؤال 1544 (سایت: 1575).

4. راه نجات از استمناء، سؤال 1028 (سایت: 1083).

[1] سؤال 846: إذا تعرّف شخص على فتاة غیر مسلمة و لم یشرح لها قضیة المتعة فی دیننا بل کل ما قاله: إن أعطینی وکالة عنک فهل یصح هذا العقد أم لا؟.  (الخوئی:) لا بد أن تعرف هی أنه عقد متعة و أنه علقة خاصة بین الزوجین. سؤال 852: هل یجوز نکاح الکتابیة متعة أو المخالفة إذا کانت لا تعتقد حلیتها و لکن استجابت طمعا فی المال؟ (الخوئی:) نعم یجوز. نک: صراط النجاة ، آیت الله خوئی، با حاشیه، شیخ جواد تبریزی، ج ‏1، ص 314 و 316.