کد سایت fa62529 کد بایگانی 76886 نمایه ازدواج حضرت داود(ع) با زن بیوه
طبقه بندی موضوعی تاریخ|داود
اصطلاحات اوریا
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
اولین پیامبری که با زن بیوه ازدواج کرد، که بود؟
پرسش
اولین پیامبری که با زن بیوه ازدواج کرد، که بود؟
پاسخ اجمالی
براساس روایتی از امام رضا(ع)؛ اولین کسى که خداوند به او اجازه داد تا با زنى بیوه ازدواج نماید، حضرت داود پیامبر(ع) بوده است:
‏«ابو صلت هروى» از امام رضا(ع) پرسید: داستان واقعى داود و اوریا چه بوده است؟ آن‌حضرت پاسخ دادند: «در روزگار داود هنگامى که زنى شوهرش از دنیا می‌رفت تا آخر عمر بیوه باقى می‌ماند و اولین کسى که خداوند به او اجازه داد تا با زنى بیوه ازدواج نماید، داود پیامبر(ع) بوده است».[1]

[1]. «إِنَّ الْمَرْأَةَ فِی أَیَّامِ دَاوُدَ إِذَا مَاتَ بَعْلُهَا أَوْ قُتِلَ لَا تَتَزَوَّجُ بَعْدَهُ أَبَداً وَ أَوَّلُ مَنْ أَبَاحَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ أَنْ یَتَزَوَّجَ بِامْرَأَةٍ قُتِلَ بَعْلُهَا دَاوُدُ»؛ ‏صدوق، محمد بن على‏، الامالی، ص 92، تهران، کتابچی، چاپ ششم، 1376ش.