حکم مایع لزجی که گاهی در خواب از شخص خارج می گردد چیست؟
پرسش
من زمانی خود ارضایی می کردم، اما از وقتی که فهمیدم گناه است، از انجام آن خود داری کردم. بعضی مواقع در خواب هم یک ماده لزج از آلتم خارج می شود. برای درمان باید چکار کنم؟
پاسخ اجمالی

در خصوص حکم خود ارضایی و راه های نجات از آن می توانید به نمایه های: استمنا و راه نجات از آن سؤال شماره 326 (سایت: 1887) ، راه نجات از استمناء سؤال شماره 1028 (سایت: 1083) ، خود ارضایی و توبه سؤال شماره 1618 (سایت: 1627) در سایت مراجعه فرمایید.

در مورد عوارضی که از این ناحیه ممکن است متوجه شخص شود به پزشک متخصص مراجعه نمایید.

در باره ماده لزجی که در خواب از شما خارج می شود، اگر نشانه های منی را داشته باشد بر شما غسل جنابت لازم می شود.

برای آگاهی بیشتر مراجعه شود به:

1. نمایه: ازدواج، استمنا و زیان های جسمی و معنوی، سؤال شماره 1753 (سایت: 1744) .

2. نمایه: ویژگی هایی مریض در جنابت، سؤال شماره 3093 (سایت: 3359) .

3. نمایه: نشانه های منی و جنابت، سؤال شماره 1412 (سایت: 1449) .

4. نمایه: حکم نجاست خروج رطوبت بعد از غسل جنابت، سؤال شماره 3876 (سایت: 4148) .