کد سایت fa6791 کد بایگانی 6704 نمایه حکم ملاعبه و انزال زن و شوهر، توقف حائض درمسجد
خلاصه پرسش
حکم ملاعبه و انزال زن شوهر و توقف حائض در مسجد چیست؟
پرسش
اگر هنگام ملاعبه زن و شوهر (قبل از دخول) یکی از طرفین دچار انزال شود، آیا حکم خودارضایی را دارد؟ زنی که فراموش کرده حیض است مدت زیادی در مسجد توقف کرده حکمش چیست؟
پاسخ اجمالی

1. یکی از استمتاعات حلال و جایز زن و شوهر از یکدیگر ملاعبه است. این کار نه تنها اشکال ندارد و خود ارضائی محسوب نمی شود، بلکه در آداب زناشوئی به آن سفارش شده است،   ولی اگر از هریک از آنان منی خارج شود جنب شده و باید احکام جنابت را رعایت نماید.

2. یکی از مواردی که خداوند تکلیف را از عهده انسان برداشته است، حالت فراموشی است؛ یعنی اگر انسان از روی فراموشی، مرتکب کاری شود که در شرع انجام آن حرام است، چنین شخصی مرتکب گناه نشده است، براین اساس زنی که حیض است، اگر از روی فراموشی مدت زیادی در مسجد توقف کند هیچ گناهی مرتکب نشده است، و اگر در مسجد یادش آمد که حیض است، باید فوراً از مسجد خارج شود.

نمایه مرتبط: ملاعبه با همسر، 6232 (سایت: 6399) .