من قبلا معتاد بوده ام آیا خونی که در بدن من هست حرام (نجس است)؟
پرسش
من قبلا معتاد بوده ام آیا خونی که در بدن من هست حرام (نجس است)؟
پاسخ اجمالی

خون انسان و هر حیوانى که خون جهنده دارد، یعنى حیوانى که اگر رگ آن را ببرند خون از آن جستن مى‏کند، نجس است‏.[1]

بنابراین خون هر انسانی (معتاد و غیر معتاد) تا زمانی که در داخل بدن است،پاک و اگر از بدن خارج شود نجس است.

بنابراین اگر چه اعتیاد بسیار نامطلوب است و حال که از این بلا رهایی یافته اید باید خداوند را شاکر باشید ولی اعتیاد اثری در نجاست خون ندارد.

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 73.