کد سایت fa7794 کد بایگانی 7714 نمایه ترجمۀ متن دعای ‏"اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُكَ بِحَقِّ نَبِيِّكَ الْمُصْطَفَى و ...
طبقه بندی موضوعی دعا
خلاصه پرسش
ترجمه متن دعای ‏"اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِّ نَبِیِّکَ الْمُصْطَفَى و ... چیست؟
پرسش
خواهشمندم ترجمه جمله ای عربی را هم بفرستید. از این که سریع به سؤال من جواب دادید متشکرم این جواب سؤال قبلی من می باشد که توسط شما جواب داده شده است که به ترجمه ان خیلی نیاز دارم با تشکر. "اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِّ نَبِیِّکَ الْمُصْطَفَى وَ بِحَقِّ وَلِیِّکَ وَ وَصِیِّ رَسُولِکَ الْمُرْتَضَى وَ بِحَقِّ الزَّهْرَاءِ مَرْیَمَ الْکُبْرَى سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ وَ بِحَقِّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ سِبْطَیْ نَبِیِّ الْهُدَى وَ رَضِیعَیْ ثَدْیِ التُّقَى وَ بِحَقِّ زَیْنِ الْعَابِدِینَ وَ قُرَّةِ عَیْنِ النَّاظِرِینَ وَ بِحَقِّ بَاقِرِ عَلْمِ الْأَوَّلِینَ وَ الْخَلَفِ مِنْ آلِ یس وَ بِحَقِّ الصَّادِقِ مِنَ الصِّدِّیقِینَ وَ بِحَقِّ الصَّالِحِ مِنَ الصَّالِحِینَ وَ بِحَقِّ الرَّاضِی مِنَ الْمَرْضِیِّینَ وَ بِحَقِّ الْخَیِّرِ مِنَ الْخَیِّرِینَ وَ بِحَقِّ الصَّابِرِ مِنَ الصَّابِرِینَ وَ بِحَقِّ النَّقِیِّ وَ السَّجَّادِ الْأَصْغَرِ وَ بَرَکَاتِهِ لَیْلَةَ الْمُقَامِ بِالسَّهَرِ وَ بِحَقِّ النَّفْسِ الزَّکِیَّةِ وَ الرُّوحِ الطَّیِّبَةِ سَمِیِّ نَبِیِّکَ وَ الْمُظْهِرِ لِدِینِکَ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِحَقِّهِمْ وَ حُرْمَتِهِمْ عَلَیْکَ إِلَّا قَضَیْتَ بِهِمْ حَوَائِجِی"
پاسخ اجمالی

خدایا از تو می خواهم به حق مصطفی پیامبرت و به حق ولیّت مرتضی وصی رسولت و به حق زهرا مریم کبری سرور زنان جهانیان و به حق حسن و حسین دو نواده پیامبر هدایت که از پستان اسوه تقوا شیر خوردند و به حق (امام سجاد) زینت بخش عبادت کنندگان و نور دیده بینندگان و به حق (امام باقر) شکافنده دانش نخستینیان و جانشین از آل یاسین و به حق (امام صادق) راستگو از راستگویان و به حق (امام موسی کاظم) نیکوکار از نیکوکاران و به حق (امام رضا) خشنود از خشنودان و به حق (امام جواد) خیر رسان از خیررسانان و به حق (امام هادی) شکیبا از شکیبایان و به حق (امام حسن عسکری) پاک از میان پاکان و سجاد اصغر کسی که برکاتش شب تا به سحر مستمر است و به حق (امام زمان) نفس طاهر و روح پاک، هم نام پیامبرت کسی که دینت را آشکار می کند از تو می خواهم به حق آنان و احترامی که پیش تو دارند حاجت هایم را برآورده سازی و ... .