راه های شرعی محو اسماء الله و آیات قرآن چیست؟
پرسش
با عرض سلام و خسته نباشید؛
اگر صفحه ای از قرآن کریم را پرینت بگیریم ولی در هنگام کار مشکلی پیش آید که صفحه نصفه پرینت گرفته شود. حال از متن قرآن موجود در این صفحه کاغذ نمیتوانیم استفاده کنیم زیرا درست چاپ نشده. همچنین نمیتوانیم آن را دور بیاندازیم زیرا قرآن میباشد. در صورت انباشته شدن، آیا راه حلی وجود دارد؟ با تشکر
پاسخ اجمالی

توجه شما را به سؤال مشابهی جلب می کنیم:

سؤال: راههاى شرعى محو کردن اسماء مبارک و آیات قرآنى هنگام نیاز کدامند؟ سوزاندن اوراقى که در آن اسم جلاله و آیات قرآنى نوشته شده است، هنگام ضرورت براى حفظ اسرار چه حکمى دارد؟

جواب: دفن آنها در خاک و یا تبدیل آنها به خمیر به وسیله آب اشکال ندارد. ولى جواز سوزاندن آنها مشکل است و اگر بى احترامى محسوب شود، جایز نیست، مگر در صورتى که اضطرار اقتضا کند و جدا کردن آیات قرآنى و نامهاى مبارک امکان نداشته باشد.[1]

[1] مقام معظم رهبری ،أجوبة الاستفتاءات فارسی، ص 31، مسأله 165.