آیا لازم است به شخصی که احتمالاً بدون آگاهی از حرمت ازدواج با خواهر فردی که با وی عمل لواط را انجام داده است، اطلاع دهیم تا از همسرش جدا گردد؟
پرسش
دو نفر با یکدیگر لواط کرده اند. حالا یکی از آن دو با خواهر دیگری ازدواج کرده. و احتمالاً حکم حرمت را نمی داند. آیا من باید به او اطلاع دهم که از زنش جدا شود یا نه؟؟؟
پاسخ اجمالی

پاسخ دریافتی از دفاتر مراجع در خصوص سؤال مذکور به این شرح است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

اطلاع دادن لازم نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

لازم نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

اطلاع دادن واجب نیست.

پاسخ آیت الله هادوی تهرانی به این شرح است:

اطلاع دادن در این فرض واجب نیست، بلکه اگر بر این امر مفاسدی مترتب شود، حرام است.