آیا نافله عشا را می‌توان ایستاده خواند؟
پرسش
آیا می‌توان نافله نماز عشاء را که دو رکعت نشسته است، یک رکعت به صورت ایستاده خواند؟ یا حتماً بایستی به صورت نشسته بخوانیم؟
پاسخ اجمالی
بجا آوردن نماز نافله عشا (وتیره) به صورت نشسته یا ایستاده جایز است و در هر حال (چه نشسته و چه ایستاده) لازم است دو رکعتی خوانده شود، ضمن اینکه برخی از فقها بجا آوردن آن را به صورت نشسته افضل دانسته‌اند.[1]

[1]. نراقى، مولى محمد مهدى، تحفه رضویه، ص 261، انتشارات دفتر تبلیغات اسلامى، قم، چاپ اول، 1426 ه‍ ق؛ قمّى، شیخ عباس، الغایة القصوى فی ترجمة العروة الوثقى، ج‌1، ص 313، منشورات صبح پیروزى، قم، اول، 1423 ه‍ ق.