پیامبر اسلام (ص) دارای چند فرزند بود؟ نامشان چه بود؟
پرسش
پیامبر اسلام (ص) دارای چند فرزند بود؟ نامشان چه بود؟
پاسخ اجمالی

طبق آنچه را که درروایات آمده است، پیامبر گرامی اسلام (ص)، دارای هفت فرزند بوده اند که همه آنان تنها از دو همسر (خدیجه و ماریه قبطیه) متولد شدند و آن حضرت از سایر همسران خود فرزندی نداشتند.

پیامبر گرامی اسلام (ص)، 4 فرزند دختر و 2 فرزند پسر از خدیجه و 1 فرزند پسر از ماریه قبطیه داشت.

فرزندان آن حضرت از خدیجه عبارت است از:

1. قاسم، 2. زینب، 3. رقیه، 4. ام کلثوم، 5. فاطمه زهرا (س)، 6. عبدالله (طاهر)[1]

فرزند آن حضرت از ماریه قبطیه ابراهیم نام دارد[2] که در خردسالی از دنیا رفت.

گفتنی است که همه فرزندان پیامبر به جز حضرت زهرا (ع) در زمان حیات ایشان از دنیا رفتند.

[1]. قرب الاسناد- ص 27، امام باقر (ع): رسول اکرم (ص) از خدیجه (س) دارای فرزندانی شد که عبارتند از: قاسم، طاهر، ام کلثوم،رقیه، زینب و فاطمه (س)؛ خصال- ج 2ـ ص 37، امام صادق (ع): رسول اکرم (ص)،دارای فرزندانی شد ،(که نامهای آنها ): قاسم، طاهر (عبدالله)، ام کلثوم،رقیه، زینب و فاطمه (س) بود.

[2]. کلینی محمد بن یعقوب، الکافی ج : 5 ص : 421.