حکم خواندن نماز با لباس آغشته به عرق جنب از حلال چیست؟
پرسش
فرق جنب از حرام با جنب از حلال چیست و وقتی انسان به واسطه همسر خود جنب شود اگر عرق کند وپیراهن او اغشته به عرق شود نماز خواندن با آن پیراهن چه حکمی دارد؟ من مقلد آیت الله خامنه ای هستم.
پاسخ اجمالی

جنب از حرام به کسی گویند که از راه حرام (زنا یا لواط یا استمنا) جنب شده باشد. و جنب از حلال به کسی گویند که از راه لذت بردن از راه حلال (همسر شرعی یا احتلام در خواب) جنب شده باشد. بنا بر این کسی که به واسطه همسر خود جنب شود، جنب از حلال بوده و از نظر همه مراجع تقلید عرق بدنش پاک است و اجتناب از آن در نماز لازم نیست و می تواند با   لباسی که آغشته به آن باشد نماز بخواند.

برای آگاهی از نظرات مراجع تقلید در باره عرق جنب از حرام به نمایه،حکم عرق جنب از حرام، سؤال 2966  (سایت: 3197)   مراجعه فرمائید.