آیا لباس های نجس با شستشو توسط ماشین لباسشویی اتوماتیک پاک می گردند؟
پرسش
طبق فتوای آیت الله سیستانی شستن لباس نجسی که عین نجاست مثل منی روی آن باشد در ماشین تمام اتوماتیک سبب پاک شدن لباس می شود یا این که باید از قبل عین نجاست را پاک کرد و بعد آن را با ماشین لباسشویی شست؟
پاسخ اجمالی

پاسخ آیت الله سیستانی در این باره این گونه است: اگر عین نجس زائل شود، کفایت می کند. [1]

برای آگاهی بیشتر در این مورد نمایه زیر را مطالعه نمایید:

«آب کشیدن لباس نجس با ماشین لباسشویی اتوماتیک»؛ سؤال 2689 (سایت: 2917) .

[1] سایت آیت الله سیستانی، بخش سؤال ها و جواب ها، نجاسات: در پاسخ از این پرسش: آیا شستن با ماشین لباسشویی اتوماتیک جهت آبکشی لباس نجس کفایت می کند؟