مدتی است که تمامی اعتقادهایم را از دست دادم از عاقبتم می ترسم جه باید بکنم ؟
پرسش
با سلام و خسته نباشید، من مدتی بود که نمازهایم را اول وقت می خواندم حدود4 سال بود که نماز شبم ترک نمی شد اما نمی دانم یک دفعه چه برسرمن آمد که نمازم ترک شد ودیگر از معنویت درون من خبری نیست. کارم به جایی رسیده که یکی در درون من تمام اعتقادهایم را انکار می کند حتی فحش میدهد به امام های معصوم وخدا، من واقعا از دست خودم گیج شده ام دلم می خواهد نماز بخوانم اما برایم خیلی سنگین است تمامی اعتقادهایم را از دست دادم از عاقبتم می ترسم جه باید بکنم ؟هرچه توبه می کنم و به سوی خدا التماس می کنم اثری ندارد تو را به خدا راهنماییم کنید الان یک سال است که این وضع را دارم.
پاسخ اجمالی

عموماً جوانان روحیه انتقاد و تشکیک دارند، تشکیک های اعتقادی در میان جوانان امری طبیعی است، اما باید توجه داشت که در نهایت جوابی برای این سؤالات پیدا شود. شیطان و وسوسه های شیطانی در همین دوران زیاد می شود تا شخص را به راهی که می خواهند ببرند.

به ذهن آمدن چنین تفکراتی که بیان کرده اید، گناهی برای شما نیست و اگر پایه های اعتقادی خود را مستحکم کرده و به این وسوسه های شیطانی توجه نکنید، بزودی این افکار از ذهن تان خارج می شود.

دقت داشته باشید،اگر این در مدت بتوانید خود را از لغزش نگه دارید، برکات آن را تا آخر عمر می ببینید و مطمئن باشید که درخواست های شما از خداوند، حتماً مؤثر بوده و در نهایت شما را به سوی نور هدایت رهنمون می کند.

چند توصیه برای این دوران:

1. خواندن کتاب های اعتقادی.

2. مشاوره با کارشناسان مذهبی درباره این مسائل.

3. ترک نکردن اعمال عبادی واجب و افسرده نشدن از عدم انجام مستحبات.

4.توکل و اعتماد به خداوند و توسل به ائمه اطهار.

نمایه مربوط:

سؤال 6894 (سایت: 6980) (عاقبت بخیری جوانان).