آیا در رابطه با روزهای هفته ذکرهای به خصوصی از پیامبر (ص) و ائمه (ع) وارد شده است؟
پرسش
شنیدم که برای روزهای هفته ذکرهای خاصی وارد شده است! آیا در این رابطه «ذکرهای» به خصوصی از پیامبر (ص) و ائمه (ع) وارد شده است؟ لطفاً این اذکار را بیان کنید.
پاسخ اجمالی

با توجه به تحقیق و جست و جوهایی که ما انجام داده ایم، برای ذکرهای روزهای هفته با کیفیتی که مرسوم است، [1] در منابع معتبر روایتی یافت نشد، اگر چه گفتن آنها به عنوان ذکر مطلق و به قصد ثواب اشکالی ندارد، اما در احادیث برای روزهای هفته دعاهایی وارد شده است. [2]

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.

[1] . یعنی: شنبه: صد مرتبه یا رب العالمین، یکشنبه: صد مرتبه یا ذوالجلال و الاکرام، دوشنبه: صد مرتبه یا قاضی الحاجات و ... .

[2] . برای آگاهی به نمایه «دعای ایام هفته»، سؤال 7314 (سایت: 7611) مراجعه شود.