صیغه بلا مدت یعنی چه؟
پرسش
صیغه بلا مدت یعنی چه؟
پاسخ اجمالی

مراجع عظام تقلید در این زمینه فرموده اند:

"ازدواج بر دو قسم است: دائم و غیر دائم. عقدِ دائم آن است که مدّت زناشویى در آن معین نشود و زنى را که به این قسم عقد مى‏کنند «دائمه» گویند. و عقد غیر دائم آن است که مدّت زناشویى در آن معین شود، مثلًا زن را به مدّت یک ساعت یا یک روز یا یک ماه یا یک سال یا بیشتر عقد نمایند و زنى را که به این قِسم عقد کنند «متعه و صیغه» مى‏نامند.[1]

اگر مراد شما از (صیغه)، ازدواج موقت است، علما در این نوع ازدواج، ذکر مقدار مهریه و مدت آن را در صیغه ازدواج، واجب می دانند و در صورت معلوم نبودن آن، ازدواج باطل است. [2]

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص 449.

[2] همان، ص481.