کد سایت fa32040 کد بایگانی 37384 نمایه عقل بالفعل بودن ائمه هنگام ولادت
طبقه بندی موضوعی علم
اصطلاحات عقل (اندیشه)
گروه بندی اصطلاحات سرفصل‌های قرآنی
خلاصه پرسش
آیا ائمه(ع) از هنگام تولد عقل بالفعل بوده‌‌اند؟ و خدا را مشهودانه می‌‌یافتند؟
پرسش
آیا ائمه(ع) از هنگام تولد عقل بالفعل بوده‌‌اند؟ و خدا را مشهودانه می‌‌یافتند؟
پاسخ اجمالی
آگاهی از کیفیت علم ائمه(ع) از مسائل پیچیده و تخصصی است؛ آنچه به طور مسلم می‌توان گفت این است که بر اساس عقیده‏ قطعى شیعه، پیامبران و امامان معصوم(ع) در قله‏ دانش و حکمت و معرفت قرار دارند؛ آنان مخزن علم و محل اسرار الهى، راسخان در قرآن، و معادن و سرچشمه‌‏هاى دانش و حکمت، زنده کننده‏ علم و میراننده‏ جهل و وارثان انبیاء و ... هستند؛ از این‌رو می‌توان گفت آنان در هنگام تولد عقل بالفعل بودند و خدا را مشهودانه می‌یافتند.
برای اطلاع بیشتر رجوع شود به پاسخ های 30316 و 36705و 12026.