خریدن کالا با کارتهای اعتباری بانکها و نقد کردن چنین کارتهایی چه حکمی دارد؟
پرسش
با سلام، لطفا درباره کارتهای اعتباری بانک پارسیان نظر خود (حضرت آیت الله خامنه ای) را اعلام فرمائید.
1. خرید کالا با این کارتها چه حکمی دارد؟
2. نقد کردن این کارتها چگونه است؟
(در هر دو صورت مبلغی بیش از اعتبار کارتها باید به صورت اقساط پرداخت شود. در صورت نقد کردن 2% بیشتر)
پاسخ اجمالی

آن مقدار پول که در حساب موجود است و از آن در حین استفاده برداشت مى‌کنید، بلااشکال است ولى مقدارى که به حساب اعتبار و بدون داشتن وجه در حساب به شما داده مى‌شود، اگر به عنوان قرض بوده و بر آن سود تعلق مى‌گیرد اصل قرض صحیح ولى مقدار مازاد ربا مى‌باشد و حرام است.