جد ما سیدها چه امامی است؟
پرسش
می خواستم بدانم جد ما سیدها چه امامی است؟
پاسخ اجمالی

لازم به تذکر است که در شناخت و به دست آوردن اجداد سادات، باید به کسانی که دارای علم انساب (نسب شناسی) هستند مراجعه کرد و این در تخصص ما نیست.

اما به طور اجمال می توان گفت: آنچه را که معروف است سادات رضوی، نسبتشان به امام رضا (ع) می رسد، همان گونه که سادات حسینی به امام حسین (ع)، یا موسوی به موسی بن جعفر (ع)منسوب اند. بنابراین، اگر اسم فامیل، یا نام خانوداگی شما در گذر زمان دچار تغییر نشده باشد، ظاهراً باید سلسله اجداد شما به امام رضا (ع) برسد.