آیا بعد از نماز جمعه، نماز ظهر هم باید خوانده شود؟
پرسش
در چه صورتی بعد از نماز جمعه، نماز ظهر هم باید خوانده شود؟
پاسخ اجمالی
در زمان غیبت حضرت ولی عصر(عج)، در روزهای جمعه، انسان می‌تواند به‌جاى نماز ظهر نماز جمعه بخواند، ولى احتیاط مستحبّ[1] آن است که اگر نماز جمعه را خواند نماز ظهر را نیز بخواند و این احتیاط خیلى مطلوب است.[2]

[1]. آیات عظام گلپایگانی و صافی: (احتیاط واجب)؛ بنابراین، مقلدین ایشان باید نماز ظهر را پس از نماز جمعه بخوانند و برای اقتدای نماز عصر، باید یقین کنند، امام جمعه نیز نماز ظهر را (علاوه بر نماز جمعه) اقامه کرده است.
[2]. ر.ک: امام خمینی، توضیح المسائل (محشّی)، گردآورنده: بنی‌هاشمی خمینی، سید محمدحسین، ج ‌1، ص 406، م 733 ، قم، دفتر انتشارات اسلامی، چاپ هشتم، 1424ق.