«هاله» نام کیست؟ خواهر خدیجه(س)؟ همسر پیامبر(ص)؟ یا ...؟
پرسش
آیا هاله خواهر حضرت خدیجه(س) همسر پیامبر گرامی اسلام(ص) بوده است؟
پاسخ اجمالی
گزارش‌هایی وجود دارد که قبل از پیامبر(ص)، فردی به نام «ابوهاله بن زرارة بن نباش بن عدی تمیمی» ‏همسر خدیجه(س) بود،[1] که خدیجه(س) از او فرزندی به نام هاله داشت.[2] اما آیا خدیجه(س) خواهری با نام هاله داشته است، چیزی در منابع تاریخی نیافتیم. همچنین منابعی که همسران پیامبر گرامی اسلام(ص) را نام برده‌اند، کسی با نام هاله به عنوان همسر آن‌حضرت نیافتیم.

[1]. طبرسی، فضل بن حسن، اعلام الوری بأعلام الهدی، ج ‏1، ص 274، قم، مؤسسه آل البیت(ع)، چاپ اول، 1417ق؛ ابن حجر عسقلانی، احمد بن علی، الاصابة فی تمییز الصحابة، ج ‏8، ص 99، بیروت، دارالکتب العلمیة، چاپ اول، 1415ق.
[2]. ابن اثیر جزری، علی بن محمد، اسد الغابة فی معرفة الصحابة، ج 6، ص 79، بیروت، دار الفکر، 1409ق.