کد سایت fa8353 کد بایگانی 7764 نمایه شخص کَر و طلاق از طریق پیام کوتاه یا ویدئو کنفرانس
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|طلاق
خلاصه پرسش
اگر شخصی کَر باشد، از طریق کدام یک از این دو روش: پیام کوتاه یا ویدئو کنفرانس می تواند همسرش را طلاق دهد؟
پرسش
میخواهم بدانم که آیا برای اجرای طلاق می توان از طریق پیام کوتاه آن را انجام داد و یا آن که می بایست از طریق گوشی (صوتی) صورت گیرد؟ حال اگر یک شخصی کَر باشد، آیا برای طلاق دادن همسرش باید از طریق پیام کوتاه (SMS) انجام دهد و یا به صورت ویدئو کنفرانس (تصویری) این کار را بکند؟ در این صورت آیا این طلاق معتبر است یا خیر؟
پاسخ اجمالی

پاسخ آیت الله هادوی تهرانی به این شرح است:

شخص کر و لال می تواند از طریق نوشتن زن خود را طلاق دهد. البته باید بر این امر دو نفر شاهد بگیرد.

اگر از نوشتن ناتوان باشد، با رفتاری که طلاق از آن آشکار باشد و همگان آن را نشانه طلاق بشمارند، می تواند زن خود را طلاق دهد.

و ظاهراً باید اظهار طلاق با حضور شهود صورت پذیرد، بنابراین یا باید به صورت زنده و حضوری انجام شود یا به صورتی که مانند آن است از قبیل ویدئو کنفرانس زنده که اگر این امر در حضور شهود صورت پذیرد طلاق معتبر خواهد بود.

برای آگاهی بیشتر به نمایه های زیر مراجعه شود:

1. نمایه: طلاق از طریق SMS، سؤال شماره 583 (سایت: 636).

2. نمایه: طلاق از طریق ویدئو کنفرانس (تصویری)، سؤال شماره 7766 (سایت: ).