کد سایت fa10448 کد بایگانی 10628 نمایه استفاده از دستگاه "ای پلیدی" برای خانم ها
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|نظافت شخصی
خلاصه پرسش
آیا استفاده از دستگاه "اپیلیدی" برای خانم ها به لحاظ شرعی اشکال دارد؟
پرسش
آیا استفاده از دستگاه اپیلیدی برای خانم ها به لحاظ شرعی اشکال دارد؟
پاسخ اجمالی

یکی از روش ‌های رایج زدودن موهای دست، پا و گاهی هم موهای صورت و ناحیه کشاله‌ ران، استفاده از دستگاه اپی ‌لیدی است. [1] بنابراین استفاده از این دستگاه فی حد نفسه اشکال ندارد.

نمایه مربوط:

سؤال 8599 (سایت: 8564)   (جلوگیری از بارداری و لمس و نظر نامحرم).

[1] برای اطلاع بیشتر به این آدرس مراجعه کنید.