اشیائی که توسط مردم به حرم امامزاده ای هدیه شده ولی وقف نشده در صورتی که فرا تر از نیاز حرم امامزاده باشد می شود با صلاحدید هیات امنا در حسینه نزدیک به آن امامزاده که مورد نیازش است صرف شود؟
پرسش
اشیائی که توسط مردم به حرم امامزاده ای هدیه شده ولی وقف نشده در صورتی که فرا تر از نیاز حرم امامزاده باشد می شود با صلاحدید هیات امنا در حسینه نزدیک به آن امامزاده که مورد نیازش است صرف شود؟
پاسخ اجمالی

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

جایز نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

در صورتی که امامزاده نیازی نداشته باشد مطابق آنچه نوشته اید مانعی ندارد.