یک سری لوازم از یک شرکت خارجی (از قبل انقلاب) در منزل ماست، موقعی که انقلاب می شود همه اعضای آن شرکت از ایران می روند. با این وسایل باید چه کار کنیم؟
پرسش
پدر من در زمان قبل از انقلاب در یک شرکت خارجی در تهران کار می کرده و موقعی که انقلاب می شود همه اعضاء آن شرکت از ایران می روند. یک سری لوازم اداری و کاغذ از همان شرکت در منزل ماست. با این وسایل باید چه کار کنیم؟
پاسخ اجمالی

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

اگر از یافتن و نیز رساندن آن وسایل به صاحبان آنها مایوس هستید مى توانید از طرف آنها به فقیر صدقه بدهید و براى این کار بنا بر احتیاط واجب از حاکم شرع اجازه بگیرید.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

اگر مطمئن باشید که صاحب شرکت به تصرف شما راضی است اشکال ندارد و الا باید آنها یا قیمت آن را به فقیر متدین بدهید.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

بدون اجازه ی صاحب آن نمی توانید در آن تصرف کنید واگر بعد از جستجوی کامل از پیدا شدن صاحب آن مایوس شوید جزء مجهول المالک بوده، اختیارش با حاکم شرع است.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

این لوازم باید به مسئولین دولت اسلامی تحویل داده شوند.