آیا به مبلغی که به عنوان باز خرید پرسنل ادارات و شرکت ها به آنان پرداخت می شود خمس تعلق می گیرد؟
پرسش
اخیراً به علت باز خریدی از شرکتی معادل چند ماه حقوق به من داده اند. با توجه به اینکه معلوم نیست تا کی باید تا یافتن شغل جدید بیکار باشم آیا باید چند ماه دیگر که مصادف با سال مالی شرعی ام است خمس مبالغ مصرف نشده از این وجه دریافتی را بپردازم یا خیر لطفاً راهنمایی فرمایید.
پاسخ اجمالی

بر طبق فتوای حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پولی که به عنوان باز خرید کارگران و کارمندان و پرسنل ادارات و شرکت ها و کارخانجات به آنان پرداخت می شود هر مقدار آن که تا سر سال مالی(سال خمسی) باقی بماند، باید خمس آن پرداخت شود.[1]

[1] استفتاء تلفنی از دفتر مقام معظم رهبری در قم.