با توجه به این که گفته شده هم جنس گرایی امری ژنتیکی است چه توصیه ای دارید؟
پرسش
با سلام؛ 37 ساله ام، با روحیه ای مذهبی، و با مدرک فوق لیسانس الهیات. دغدغه ای جز سلوک ندارم بیش از حد کافی در مورد اخلاق و عرفان مطالعه کردم ازدواج کردم و صاحب دو فرزند هستم، اما: در تمام این سال ها از مشکل بزرگی رنج بردم همواره به اکراه با همسرم رابطه داشتم او زیبا و مهربان است، اما من هم جنس گرا هستم مذهبی بودن و هم جنس گرا بودن مصیبت بزرگی است چه کنم، جهت یادآوری عرض می کنم هم جنس گرایی امری ژنتیک است نه یک انحراف اخلاقی بی صبرانه منتظر پاسخ محققانه شما هستم ضمنا دوستان همدردی دارم که آنان نیز منتظر پاسخ شما هستند.
پاسخ اجمالی

این که هم جنس گرایی امر ژنتیک باشد تنها ادعایی است که تاکنون به صورت قطعی ثابت و تأیید نشده است.

بی گمان این عمل از حرام هایی است که در دین اسلام برای آن عذاب سختی وعده داده شده است، با توجه به این که کیفر بر امر غیر اختیاری قبیح است در نتیجه باید گفت حتی با فرض پذیرش ژنتیکی بودن این کار، اما از دایره اختیار خارج نیست؛ یعنی انسان می تواند با اراده خود این عمل را ترک کند.

پاسخ تفصیلی

1. این که هم جنس گرایی امر ژنتیک باشد تنها ادعایی است که تاکنون به صورت قطعی ثابت و تأیید نشده است، بلکه این مسئله یک انحراف اخلاقی و یک هوس و پاسخ گویی به خواسته های نفسانی و شیطانی است.

گفتنی است افرادی که به دنبال کارهای خلاف شرع یا عقل و وجدان می روند تا زمانی که هنوز روحیه مذهبی در آنان وجود دارند و روی عقل را پرده غفلت نپوشانده و وجدانشان هنوز کمی بیدار است به جهت این که مورد عذاب وجدان قرار نگیرند و نصیحت های نفس اماره، خوشی ها و لذّت های ظاهری آنان را تلخ نکند دست به توجیهاتی شبیه به این توجیه می زنند که در حالت عادی خودشان نیز آن را باور ندارند.

جالب است بدانیم گفته شد، شخصی که جنایت بمباران شیمیایی شهرهای کشور ژاپن (هیروشیما و ناکازاکی) را انجام داده بود برای آرام کردن وجدانش می گفت من اگر این کار را نمی کردم تعداد بیشتری کشته می شدند.

بر این اساس ما بر این باوریم که اینها صرفاً توجیهات شیطانی است برای از بین بردن زشتی های این کار و آرام ساختن وجدان نیمه بیدار چنین افراد.

2. بی گمان این عمل از حرام هایی است که در دین اسلام تأکید زیادی بر دوری از آن شده است و برای آن عذاب سختی وعده داده شده است، [1] با توجه به این که کیفر بر امر غیر اختیاری قبیح است در نتیجه باید گفت حتی با فرض پذیرش ژنتیکی بودن این کار، اما از دایره اختیار خارج نیست؛ یعنی انسان می تواند با اراده خود این عمل را ترک کند.

برای تبیین بیشتر موضوع بیان نمونه ای خالی از لطف نیست.

اگر روزی ثابت شود که تمایل به کشتن دیگران امری ژنتیکی است، در این صورت اگر کسی قتلی انجام داد آیا می توان با این رویکرد، مجرم را تبرئه نمود؟ مسلماً خیر و در هیچ دادگاهی چنین توجیهاتی پذیرفتنی نیست.

بنابر این با توجه به این که در دین اسلام برای چنین کاری مجازات تعیین شده این بیان گر آن است که این فعل اختیاری است.

برای آگاهی بیشتر در این رابطه به نمایه های زیر مراجعه کنید.

عدم تمایل به جنس مخالف 6778 (سایت: 6894) .

منظور از لواط کردن چیست، سؤال شماره 2829 (سایت: 3061) .

توبه از لواط 2203 (سایت: 2331) .

[1] . برای آگاهی بیشتر از گناه و آثار وضعی این گناه به نمایه های زیر مراجعه کنید.

 لواط از نگاه احادیث شمارِ 9275 (کاربر).

آثار وضعی لواط، سؤال شماره 1647 (سایت: 1657).

احکام لواط، سؤال شماره 3190 (سایت: 3440).