در مسابقه ایی مردم با خرید برگه هایی، بازیهایی که در آینده برگزار می شود را پیش بینی می کنند و جایزه می گیرند. آیا شرکت در این نوع مسابقات جایز است؟
پرسش
با سلام، شرکتی که مجوز وزارت ارشاد را دارد، اقدام به برگزاری مسابقاتی کرده است. به این صورت که مردم با خرید برگه هایی، بازیهایی که در آینده برگزار می شود را پیش بینی می کنند و جایزه می گیرند. آیا شرکت در این نوع مسابقات جایز است؟
پاسخ اجمالی

این سؤال از دفاتر مراجع عظام تقلید استفتاء شد و پاسخ آنان چنین است:

حضرات آیات عظام خامنه ای، سیستانی، مکارم شیرازی (مد ظلهم العالی):

در فرض سؤال، جایز نیست.

حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

چنانچه جوایزی که داده می شود از وجوه گرفته شده از شرکت کنندگان در مسابقه، باشد جایز نیست.

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.