آیا یاران امام زمان(ع) خودشان می‌دانند که جزو یاران ایشان هستند؟
پرسش
با سلام و احترام؛ آیا یاران امام زمان(313نفر)خودشان می‌دانند که جزو یاران ایشان هستند؟
پاسخ اجمالی
مستندی وجود ندارد که یاران آن‌حضرت از این مسئله خبر داشته باشند. اما روایاتی وجود دارد ناظر به اینکه آنان بدون وعده و هماهنگی قبلی به ناگاه در یک‌جا جمع می‌شوند.[1] شاید بتوان از این روایات استنباط کرد که آنان اطلاعی از جایگاهشان به عنوان سرباز ویژه امام عصر(عج) ندارند. البته، یاران معصوم حضرتشان – مانند حضرت عیسی(ع) – باید از جایگاه خود مطلع بوده و به اذن و اراده الاهی از این قضیه با خبر باشند. و الله العالم.

[1] . مجلسی، محمد باقر، بحارالانوار، ج 51، ص 58، بیروت، مؤسسة الوفاء، 1409ق. «فِی قَوْلِهِ فَاسْتَبِقُوا الْخَیْراتِ أَیْنَ ما تَکُونُوا یَأْتِ بِکُمُ اللَّهُ جَمِیعاً قَالَ نَزَلَتْ فِی الْقَائِمِ وَ أَصْحَابِهِ یَجْمَعُونَ عَلَى غَیْرِ مِیعَادٍ».